Nejnovější recenze ze sekce Audioknihy
- Super načtení p. VLASAKEM
Spokojenost
- Super hlas P. VLASAKA
Spokojenost
Jde o známé a uznávané dílo
Je to zajímavý příběh
- Manželka (nadšená zahradnice) to poslouchá od rána do večera a nestačí se divit, co všechno už kdysi zahradníkům fungovalo a srovnává s dneškem :) Načtení od Kateřiny Winterové je perfektní.
Koupila jsem audio knihu. Pěkně namluvené, zajímavé. Mám uložené v mobilu a poslouchám hlavně v autě. Zajímám se o psychologii a vnitřní uzdravení, kniha je mi v této oblasti inspirací. Doporučuji.
Koupil jsem to manželce, sám jsem ještě neposlouchal. Mluvila o tom dobře.
Veliká krása.
ok
Můj oblíbený autor
Jsem ročník 1948, kvůli mému částečně šlechtickému původu jsem si období socialismu a " soudruhování" tvrdě prožila
Smrt šumavského poustevníka - Hříšní lidé Království českého - Vlastimil Vondruška - čte Miroslav Táborský
Velmi pěkný přednes herce Táborského.
ok
Hlas Martina Stránského dokonale zprostředkovává děj knihy.
Hlas Martina Stránského dokonale zprostředkovává děj knihy.
- Opravdu krásná pravá angličtina
- Velmi pěkné zpracování krabičky i disků
- Spousta milého poslouchání
- Prosté mluvené slovo, bez podbarvení, ruchů či melodických předělů
- Chybí nějaké povídání v bookletu - třeba o autorce, o čtoucím nebo o knize samotné
Audiokniha je povedená, i když zcela jiná než česká verze (namluvená Jiřím Lábusem).
Kdo by se rád zlepšil v angličtině a má rád příběhy Harryho Pottera, určitě nebude litovat, že si audioknihu pořídil.
- skvělá, napínavá detektivka, výhodou je mít přečtené předešlé díly :-)
- Milé vyprávění zejména z horolezeckých túr po všech kontinentech. Zaujaly mě některé detaily z výprav, jejich osobité podaní Lucií, včetně lehce filozofických střípků. Zajímavé povídání poskytující vhled do duše známé reportérky.
- Úsměvné, poetické pohlazení s nádechem nostalgie
Kvalita
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »